Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest cap de setmana al País Basc

Durant tot el cap de setmana, han aconseguit descarregar la torre de 8 amb folre en diverses localitats basques, com Donostia, Hondarribia i Orio.

Els Verds han recorregut diferents pobles de la geografia basca des de divendres a la tarda i fins diumenge al migdia.

Divendres a la tarda, els Castellers de Vilafranca van actuar a Ereñotzu, on hi van descarregar el 4 de 7, el 5 de 7, el 4 de 8, el 4 de 7 amb agulla, el 3 de 8 i un vano de 5. L’endemà dissabte, els Verds van completar diverses actuacions a Donostia amb castells de vuit en tres places de la capital guipuscoana. Allà hi van descarregar el 7 de 7, la torre de 7, el 4 de 8, la torre de 8 amb folre, el 5 de 7 net i el 3 de 8. També dissabte, a Hondarribia, hi van descarregar el 4 de 8, la torre de 8 amb folre, el 5 de 8 i un vano de 5.

El viatge al País Basc es va acabar amb una actuació diumenge a Orio, on hi van descarregar el 4 de 8, la torre de 8 amb folre, el 3 de 8 i un vano de 5. A Orio, els vilafranquins van aprofitar per inaugurar la placa commemorativa del 3 de 9 amb folre que hi van descarregar l’any 2018 i que és el primer castell de nou pisos que s’ha vist al País Basc.

Els Castellers de Vilafranca tenen la següent actuació el proper dissabte 2 de juliol al Pla de la Seu. Abans, els Verds seguiran assajant com és habitual els dilluns a les vuit, els dimecres a dos quarts de nou i els divendres a dos quarts de deu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: