Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Tribunal Català de l’Esport admet la impugnació a les eleccions de la FCF

La candidatura d’Àlex Talavera va presentar un recurs d’impugnació als resultats de les eleccions del passat 22 de maig, al·legant “greus irregularitats” en el procés electoral.

El Tribunal Català de l’Esport ha admès la impugnació de les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol. Un recurs d’impugnació presentat per la candidatura ‘Els clubs primer’, d’Alex Talavera, el passat dimecres.

Ara, el Tribunal urgeix a la Federació Catalana per a la presentació d’informació i proves per tal d’iniciar l’estudi del recurs i emetre un veredicte al voltant de la integritat del procés de votació.

Cal recordar que en el recurs d’impugnació presentat fa una setmana, la part denunciant al·legava irregularitats greus en el procés electoral, com ara la suplantació d’identitat d’alguns electors, l’emissió de vots per part de clubs i entitats ja desaparegudes, o la modificació del cens electoral dos dies abans de les eleccions sense que la Junta Electoral especifiqués les modificacions produides.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: