Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El temps extremadament calorós provoca una baixa assistència a la Fira de vins Rebels

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al pavelló firal de Vilafranca la tercera edició de la fira amb una bona participació de cellers però amb molt poc públic.

Ha estat el cap de setmana de l’onada de calor i això pot haver incidit en aquesta mancança de públic. De fet des de l’organització s’esperava una assitència d’ubnes mil persones i s’ha quedat en una xifra propera a les duescentes. Sí que hi assistia el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, que assenyala que cal donar suport a iniciatives com aquesta que promouen productes elaborats amb respecte pel mediambient.
El que sí ha doblat la participació, respecte a l’edició anterior ha estat el premi literari, que consisteix en el pes de l’autor amb vins. El guanyador ha estat el gironí José Manuel Fuentes, que no va assistir a la recollida, així que el vi se’l va endur el segon premi, autor també de terres gironines.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: