Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca tanca una setmana de celebracions i renovacions

El club ja ha confirmat la continuitat de Gabriel Villares, Arnau Ribas i el capità Joan Vàzquez, tres dels jugadors més destacats del nou equip d’OKLliga

El Patí Vilafranca segueix assaborint el premi de l’ascens a OKLliga aconseguit fa una setmana a la Poliesportiva, davant el Mataró. Un retorn a l’elit 5 temporades després, que ha portat l’equip a viure una setmana de celebracions i reconeixement a l’alçada de la fita.

A inicis de setmana, l’equip realitzava foto de grup amb motiu d’un compromís publicitari, en un dels primers moments destacats de la setmana. Moment distès en què els protagonistes van seguir assaborint l’èxit del cap de setmana.

D’altra banda, l’equip prenia part al programa de Penedès TV, Parlem d’Hoquei, en un programa especial enregistrat al cercle central de la Poliesportiva vilafranquina, escenari de l’ascens. Allà, acompanyats de Xavi González, els jugadors i cos tècnic van repassar la temporada i com es va viure la jornada memorable que va culminar amb el retorn a l’OKLliga.

Una setmana que també ha deixat notícies pel que fa a la planificació esportiva de la temporada 2022/23. De moment amb tres renovacions confirmades al llarg de la setmana.

Primer, Gabri Villares, que seguirà un any més a Vilafranca, complint la cinquena temporada consecutiva des de la seva arribada el maig de 2018. També continua Arnau Ribas, arribat a Vilafranca el juny del 2018 procedent de l’Alcobendas. En aquest sentit l’equip també ha confirmat la continuïtat del capità, Joan Vázquez.

De moment 3 noms ja confirmats de cara a la propera temporada, en què l’entitat tornarà a rebre a la Poliesportiva a alguns dels millors jugadors del món i els equips més potents de l’hoquei nacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: