Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Cinema Castells se celebrarà al mes d’octubre a Vilafranca

El Festival Cinema Castells (FCC), que organitza la Revista Castells, celebrarà la segona edició entre els dies 13 i 15 d’octubre a Vilafranca.

L’organització i l’Ajuntament han tancat un acord perquè la cita se celebri en aquesta població en el tram final de la temporada castellera.

El Festival Cinema Castells va néixer l’any passat com una iniciativa de la Revista Castells, amb l’objectiu de projectar el conjunt de la programació audiovisual de temàtica castellera, tant la de nova creació com la que forma part dels fons d’arxiu. La primera edició es va celebrar a Terrassa, el novembre de 2021, i va programar 25 títols diferents.

L’equip de la Revista Castells ha començat a treballar en els continguts que ompliran la graella de projeccions del festival, així com en les activitats paral·leles que s’hi programaran. Enguany, l’organització posarà l’accent, a més de les sessions cinematogràfiques, en altres activitats entorn els mons audiovisual i casteller, però també en experiències diverses que siguin
d’interès en un públic ampli.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: