Divendres, 29 de març de 2024

El Circuit del 3×3 aterra a Vilafranca amb força, malgrat la calor de diumenge

Prop de 400 jugadors van participar diumenge en la prova del 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet celebrada a Vilafranca

Vilafranca debutava aquest passat diumenge com a nova seu del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet, amb la participació de més de 90 equips i 360 jugadors i jugadores de les categories Pre-Mini, Mini, Infantil, Cadet, Júnior, Sènior i PRO.

Malgrat les altes temperatures de tota la jornada de diumenge, la Rambla de Sant Francesc va omplir-se de jugadors al llarg de tot el dia. Un esdeveniment multitudinari, obert a tothom qui haguès formalitzat la seva inscripció abans del termini previst, i que ha estat possible gràcies a la col·laboració del Casal com a club amfitrió i l’Ajuntament de Vilafranca.

En la categoria PRO, amb presència de jugadors semiprofessionals i professionals del 3×3, molta igualtat entre els 23 equips participants (16 masculins i 7 femenins). En l’apartat femení, victòria del ProSport Team. que van superar l’equip 24 Segons, per un ajustat 15-17. En categoria masculina el campió PRO va ser el Valencia Basket 3×3, que superava a la final al Santfeliuenc per 18-21.

La de Vilafranca només era la cinquena parada de les dotze que integren el Circuit 3×3 FCBQ. La propera, aquest mateix cap de setmana a la ciutat d’Olot. A partir d’aqui, el 3×3 arribarà a les ciutats de Salou, Mataró, Manlleu, Viladecavalls, Vic i Barcelona, on es disputarà la final del circuit el 30 de juliol.