Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal va acollir 7 espectacles produïts per l’espai formatiu de teatre i cant Artèria

Aquest passat cap de setmana es va fer aquesta festa de final de curs dels alumnes que han estat participant d’aquest espai formatiu que fa dos anys es van engegar a la societat La Principal El Casal.

Com explica el director del musical i coordinador d’Artèria, Marc Martí, era la millor manera de mostrar la feina que s’ha fet en aquest temps a través de 7 peces de musicals molt coneguts i que van portar a un centenar de persones a mostrar les seves habilitats interpretatives.

El públic que es va acostar fins el teatre del Casal va poder gaudir d’alguns dels moments més destacats de coneguts musicals com ‘El rei lleó’, ‘El mag d’Oz’, ‘La família Adams’, ‘Sister Act’, ‘Mar i Cel’, Mamma Mia’ i ‘Els miserables’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: