Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Bàdminton Vilafranca debuta amb la missió d’estrenar-se en competició i reclutar jugadors

Durant el seu primer any de vida el club s’ha centrat en la captació de jugadors de totes les edats. De cara a la nova temporada el repte és començar a competir en tornejos federats.

Des del passat mes de setembre Vilafranca compta amb una nova entitat esportiva amb la creació d’un club de bàdminton. Durant la seva primera temporada, el club ha posat les pistes del pavelló firal a disposició de tothom qui vulgui provar un esport poc conegut per la majoria, amb diferents jornades de portes obertes com les que han tingut lloc abans de tancar el seu primer any de vida. Uns primers mesos de molta feina, que comença a donar els seus fruits.

Ara, un dels objectius és seguir creixent en nombre de jugadors. Tot i quedar molt camí per recórrer, molts curiosos han decidit provar el bàdminton en aquesta temporada de debut.

Malauradament una de les barreres que es troben des del club és el desconeixement que existeix al voltant de aquest esport, encara molt minoritari. El gran repte per la propera temporada és passar de l’entrenament a la competició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: