Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Debat sobre La Regió alimentària – Des de l’òptica dels consumidors

En continuïtat amb el Cicle sobre el Canvi Climàtic, aquest divendres a les 7 de la tarda, al Casal de Joves “La Barraca”, de Guardiola de Font-rubí, es durà a terme la segona de les tres xerrades.

El tema serà La Regió alimentària – Des de l’òptica dels consumidors. En parlaran el Marc Talavera, responsable del grup Eixarcolant i Marc Farrés, responsable d’aprofitament alimentari a la Fundació Espigoladors.
Eixarcolant té per objectiu fomentar un model de producció, distribució, i consum d’aliments, i de desenvolupament socioeconòmic, més sostenible, ètic i just, emprant com a eina la recuperació de les espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals.
D’altra banda, Els Espigoladors és una organització sense ànim de lucre que actua sobre tres reptes socials, desenvolupar un model replicable i transferible que impacti en la reducció del malbaratament alimentari, millorar l’accés a una alimentació adequada i generar noves oportunitats per a persones en risc d’exclusió social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: