Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Condemnen els pares d’una menor per atropellar en bicicleta a una vianant

Els pares d’una noia que va atropellar una vianant mentre anava en bicicleta a Vilafranca han d’indemnitzar la víctima amb 26.370 €.

L’Audiència Provincial de Barcelona ha ratificat aquest dimarts la sentència de primera instància, segons ha avançat El Periódico. La sentència argumenta que, segons el Codi Civil, els pares són els responsables dels danys causats pels fills. Els fets van passar l’agost del 2014, quan la víctima passejava pel carrer Pla del Diable i va ser envestida per la noia, que aleshores tenia 17 anys. Com a conseqüència del xoc, la víctima té seqüeles permanents, com un cert grau de sordesa. Després d’un periple judicial de cinc anys, el jutge condemna la família a indemnitzar la víctima, una agent dels Mossos d’Esquadra que va estar sis dies hospitalitzada i set mesos de baixa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: