Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila organitza la primera edició de la Nit del Comerç de Vilafranca

L’acte començarà a les nou del vespre al Claustre de Sant Francesc i és obert als comerciants de Centre Vila que han confirmat l’assistència.

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila celebra aquest divendres la primera edició de la Nit del Comerç de Vilafranca, que permetrà lliurar un total de 16 reconeixements a comerços, professionals i entitats compromesos amb la promoció del comerç de proximitat.
En aquesta primera edició s’entregaran reconeixements a la tradició, la resiliència i la capacitat d’adaptació, l’artesania i elaboració pròpia, als comerços que col·laboren a millorar la imatge de la ciutat, als que promouen la fidelització amb el comerç local, a les iniciatives emprenedores i al compromís amb el Centre Vila. Després del lliurament dels reconeixements de la primera edició es farà l’entrega dels premis del quart concurs de decoració de carrers del Shopping Night. I la vetllada acabarà amb un pica-pica i música en viu.
L’acte, que comptarà amb la presència del director general de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, i els regidors de l’Ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz, Joan M. Montfort i Dolors Rius, pretén remarcar el paper del comerç com a element vertebrador i generador d’activitat a les ciutats i ser un impuls per a aquells professionals que cada dia col·laboren en la dinamització del sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: