Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila ha celebrat la primera edició de la Nit del Comerç de Vilafranca

L’acte pretenia remarcar el paper del comerç com a element vertebrador i generador d’activitat a les ciutats i ser un impuls per a aquells professionals del sector.

Va tenir lloc divendres al vespre al Claustre de Sant Francesc, obert als comerciants de Centre Vila i amb l’assitència del director general de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades. Va ser un moment de reconeixements i també alhora una mostra de les ganes que té el comerç de recuperar la normalitat perduda per la pandèmia.
Centre Vila va repartir 16 reconeixements a professionals i entitats compromesos amb la promoció del comerç.
Tots els presents van coincidit a remarcar la necessitat del comerç de proximitat per mantenir viu l’esperit de la ciutat. El director general de Comerç, Jordi Torrades, va animar la junta de Centre Vila a fer gran la iniciativa d’aquesta primera convocatòria després de l’èxit de participació. El regidor de Promoció Econòmica, Joan M. Montfort, i el segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz, van agrair la valentia dels comerciants per la iniciativa d’impulsar aquesta primera Nit del Comerç, ja que, segons ells, aquests gestos animen els professionals i això és el que necessita el sector en un moment com l’actual. Tant ells, com el president i la copresidenta de Centre Vila, Fèlix Hill i Marta Vivas, van fer referències a l’impacte de la Covid i de la guerra d’Ucraïna en el sector i van demanar als professionals que no es rendeixin i que continuïn lluitant per garantir un servei de qualitat i mantenir viva l’oferta a Vilafranca. Els reconeixements a la Tradició van ser, pel seu 25è aniversari va ser per la botiga Pim-Pam, pel seu 1r. centenari al forn de pa i pastisseria Rius i per l’establiment més antic a Cal Vives Xarcuteries. També es van repartir la resiliència i la capacitat d’adaptació, l’artesania i elaboració pròpia, als comerços que col·laboren a millorar la imatge de la ciutat, als que promouen la fidelització amb el comerç local, a les iniciatives emprenedores i al compromís amb el Centre Vila. Després del lliurament dels reconeixements de la primera edició es van entregar els premis del quart concurs de decoració de carrers del Shopping Night, que van ser per als carrers Santa Maria, la Parellada i la Palma.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: