Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cap de setmana de retorn del Vijazz Vilafranca amb els vins i els caves protagonistes

Aquest cap de setmana tindrà lloc el Vijazz. El festival que reuneix milers de persones a Vilafranca per gaudir d’una combinació excepcional: la bona música i el bon vi.

A poques hores perquè s’inicii una nova edició del Vijazz, des de l’organització perfilen els darrers detalls del festival on el vi i el jazz són els protagonistes. Les entrades per assistir a les activitats de pagament, els concerts del cicle DO Cava – Elles i el Jazz i els tastos i maridatges al Casal, es van posar a la venda a mitjans de juny i ja n’hi ha d’exhaurides. Des de l’Acadèmia Tastavins Penedès es mostren molt satisfets perquè el Vijazz Vilafranca torni a celebrar-se en el seu format habitual i que Vilafranca torni a convertir-se en l’epicentre del vi i el jazz durant el primer cap de setmana de juliol, amb una acció de promoció de la qualitat dels vins del Penedès.
En aquesta ocasió participen 23 cellers a la fira, 4 menys que l’any passat. També a la Rambla Nostra Senyora, el Casal acollirà els tastos i maridatges del Vijazz Vilafranca. Les entrades a la venda a la web del festival, han tingut una bona acollida i ja hi ha algunes de les activitats exhaurides.
Durant els 3 dies del Vijazz Vilafranca, s’hi podran veure les actuacions en directe de grans referents de la música jazz internacional i també del territori. Concerts assolits després d’un treball tècnic, que el director musical Carles Ocaña apunta ha estat intens i complicat.
La planificació musical del festival s’ha de fer amb molts mesos d’antel.lació.
Des de l’organització del Vijazz s’agraeix l’esforç de la restauració i tots els sectors implicats per donar imatge de qualitat. Després dos anys durs pel mon de la restauració s’ha optat per no portar foodtrucks per ajudar als restaurants de la vila.
En aquest sentit els restauradors de l’entorn del Vijazz ho agraiexen.
En l’apartat musical cal destacar que a l’escenari principal Jaume I hi actuaran artistes com Standards Supergroup, Sílvia Pérez Cruz i Yessaï Karapetian, Richard Bona i Alfredo Rodríguez, Melissa Aldana. El Claustre de Sant Francesc acollirà concerts d’Ester Quevedo Quintet, Alba Alsina Quintet i Lucía Fumero. Dissabte, la Rambla Sant Francesc serà escenari de la ballada de lindy hop amb la música en directe d’Apolo Jumpers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: