Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca la campanya ‘Stop malbaratament’ de la Mancomunitat

La Mancomunitat Penedès-Garraf llança una nova campanya de producció local per reivindicar un consum responsable i plantar cara al malbaratament alimentari.

El projecte, una ambiciosa iniciativa del Servei d’Educació Ambiental, pretén impulsar bones pràctiques entre la ciutadania i aportar consells per aprofitar millor els aliments i prevenir la generació de residus. Per tal de comunicar les recomanacions i els beneficis de combatre el malbaratament, la Mancomunitat ha comptat amb la reconeguda actriu Neus Ballvé, el músic Joan Solana i la productora audiovisual Nebraska Audiovisuals, que han fet realitat una idea original de Raimon Benach.

La campanya consisteix en la realització d’un videoclip musical, en el qual Ballvé interpreta accions per potenciar l’aprofitament alimentari; tot un seguit d’anuncis i aparicions en mitjans de comunicació locals i a les xarxes socials, i actuacions concretes a nivell local, que començaran el proper 20 de juny en establiments de restauració, mercats municipals i en diversos espais públics del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: