Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Gual guanya el 45è Premi Miquel de Palol de poesia amb ‘Les ocultacions’

La vilafranquina guanya el premi amb un poemari que que recorre els llocs ocults de la geografia personal de l’autora i intenta posar llum als misteris de l’existència.

Al 45è Premi Miquel de Palol de poesia, dotat amb 6.000 euros, han participat seixanta poemaris. El jurat, integrat per Lluís Calvo, Teresa Costa-Gramunt, Rosa Font Massot, Pere Gimferrer i Víctor Obiols, proclama guanyador el poemari titulat ‘Les ocultacions’ d’Anna Gual.

La Fundació Prudenci Bertrana convoca els Premis Literaris de Girona, que publica Grup62 en les modalitats següents: Prudenci Bertrana de novel·la, Miquel de Palol de poesia, Carles Rahola dʼassaig i Ramon Muntaner de literatura juvenil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: