Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Allau de reforços i renovacions al FC Vilafranca

El club ha incorporat 5 nous jugadors (Ashot Kerobyan, Guille Torres, Jonathan Ferreira, Miki Puerto i Izan Maldonado), i dues renovacions més (Sergi Escofet i Fran Illescas).

Les xarxes socials del FC Vilafranca viuen uns dies molt intensos amb l’anunci de diferents renovacions i noves incorporacions a la plantilla de cara a la nova temporada.

En el capítol de continuitats, confirmada la renovació de Sergi Escofet, en la que serà la seva 6a temporada a l’equip, amb el qual acumula la xifra rodona de 120 partits disputats. També allarga la seva vinculació amb el Vilafranca Fran Illescas, que completarà així la seva quarta temporada amb el degà.

Pel que fa a les cares noves, el Vilafranca ha anunciat un bon grapat. El primer ha estat el jove jugador armeni de 20 anys, Ashot Kerobyan. Un vell conegut del director esportiu Pablo Amantini, amb qui va compartir vestidor al San Cristóbal, d’on arriba procedent. Kerobyan ve a reforçar la zona d’atac del Vila.

I també arriba un altre jugador d’atac. El davanter Guille Torres, de 26 anys, amb experiència a la categoria, i que arriba procedent del Sants, on ha estat el màxim golejador les dues últimes temporades.

D’altra banda l’equip també ha reforçat la medul·lar amb les incorporacions d’un centrocampista creatiu, el brasiler Jonathan Ferreira, procedent del Castelldefels, i Miki Puerto, amb experiència a categoria superior; l’any passat va militar al Prat de 2a RFEF.

La darrera incorporació anunciada ha estat la de l’atacant Izan Maldonado, de 19 anys i procedent de l’Europa de la divisió d’honor juvenil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: