Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘A propòsit d’Erri’, espectacle musical i literari arriba al Paraules als Claustres

‘A propòsit d’Erri’, espectacle musical i literari arriba al Paraules als Claustres

L’espectacle, presentat per el periodista i activista David Fernández, i la pianista Lu Rois, arriba divendres per acostar el pensament i les idees de l’escriptori italià Erri de Luca.

Divendres 17 de juny, a les 8 del vespre, tindrà lloc al claustre de Sant Francesc, l’espectacle musical i literari ‘A propòsit d’Erri, la força incendiària de les paraules’. El recital anirà a càrrec del periodista i activista social David Fernàndez i de la compositora, pianista i cantant Lu Rois.
Continuant amb el seguit d’actes culturals que formen part del cicle Paraules als Claustres, hi haurà aquest recital dedicat a l’escriptor italià Erri de Luca. Nascut a Nàpols l’any 1950, Erri de Luca és periodista, novel·lista i poeta. Va ser membre del grup Lotta Continua, organització que al 1969 és va crear per una escissió del moviment obrer-estudiantil de Torí, que havia iniciat una activitat militant a les universitats a fàbriques com Fiat i que es va centrar a difondre la radicalització des dels estudiants i els joves fins als treballadors, i va tenir un paper important en la creació de centres socials. Autor d’obres com ‘Aquí no, ara no’ (1989), ‘Tu, meu’ (1998), ‘Tres cavalls’ (1999), ‘Montedidio’ (2002), o ‘El pes de la papallona’ (2011). Va escriure el pamflet ‘La paraula contrària’ (2016) en defensa de la llibertat d’expressió.
David Fernàndez és periodista, cooperativista i activista social. Entre els anys 2012 i 2015 va ser diputat i portaveu de la CUP-Alternativa d’Esquerres al Parlament de Catalunya. El 2015 va escriure el pròleg de la traducció catalana de ‘La paraula contrària’ d’Erri de Luca.
Lu Rois és compositora, pianista i cantant. L’assistència al recital és lliure, però l’aforament és limitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: