Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

14 denúncies de la Policia Local per incivisme el cap de setmana a Vilafranca

En el marc del dispositiu de control de l’inicivisme a Vilafranca, amb incidència específica les nits dels caps de setmana, la Policia Local ha cursat un total de 14 denúncies.

7 van ser per cridar o produir soroll a la via pública causant molèsties al descans del veïnat. 6 d’aquestes denúncies van ser al barri de l’Espirall, concretament per causar molèsties al carrer Espirall i al carrer Pati del Gall a altes hores de la matinada. L’altra denúncia en aquest sentit va ser a la rambla de la Girada, on un individu pertorbava el descans del veïnat llançant pirotècnia.

Altres denúncies efectuades per la Policia Local de Vilafranca van ser per portar un gos perillós deslligat i sense morrió i per portar el gos deslligat, per vendre productes alimentaris a la zona del mercat sense autorització, una denúncia per practicar la mendicitat de forma agressiva i intimidatòria i una altra per falta de respecte als agents de l’autoritat.

Pel que fa a infraccions de trànsit, la Policia Local també va denunciar dos conductors per alcoholèmies positives. Una va ser a la ronda de Mar, on un individu conduïa de forma irregular, i una altra en aturar un turisme a l’avinguda Tarragona. També es va cursar denúncia a un conductor per sorolls del tub d’escapament del vehicle que conduïa i a 4 persones que conduïen amb la ITV del vehicle caducada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: