Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Yessaï Karapetian, Modern Standards Supergroup i Sílvia Pérez Cruz, primers noms del Vijazz

Yessaï Karapetian, Modern Standards Supergroup i Sílvia Pérez Cruz & Farsa Circus Band, primers artistes confirmats del Vijazz, que tornarà a ser gratuït

Després de dos anys marcats per la situació pandèmica, el Vijazz Vilafranca celebrarà l’edició 2022, la 16ena, amb plena normalitat. El cap de setmana de l’1, 2 i 3 de juliol, el maridatge de vins i caves del Penedès amb el millor jazz internacional tornarà al seu format tradicional, amb una gran fira de vins a la rambla de Vilafranca i grans concerts gratuïts de jazz internacional a l’escenari de la plaça Jaume I.

El Vijazz Vilafranca, organitzat per l’Acadèmia Tastavins Penedès, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el patrocini de Banc Sabadell, ha fet un avançament de la programació amb els primers artistes confirmats: Modern Standards Supergroup, amb Bill Evans, Randy Brecker, Billy Cobham, Niels Lan Doky i Linley Marthe, Silvia Pérez Cruz & FARSA Circus Band i el pianista Yessaï Karapetian.
La pandèmia i les mesures sanitàries van provocar que tant el 2020 com el 2021, la Rambla Nostra Senyora no pogués acollir la tradicional fira de vins i caves. Enguany, el cellers més destacats del Penedès tornaran a aquest emplaçament per fer gaudir als visitants de la gran qualitat de vins i caves que s’elaboren al Penedès.

Per altra banda, el Casal – Societat La Principal, també situat a la Rambla Nostra Senyora, es consolida com a la ubicació per portar a terme tots els tastos i maridatges dirigits.
En breu es donarà a conèixer el programa complert de grans artistes que configuraran la edició d’enguany del Vijazz Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: