Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca posa a disposició de les empreses la segona edició del Vilafranca Impuls Empresarial

Es tracta d’un programa de suport per superar nous objectius.

Aquest divendres començava la segona edició del programa d’acceleració empresarial, Vilafranca Impuls Empresarial, programa impulsat pel Servei de promoció econòmica que s’adreça a empreses del territori que vulguin treballar reptes plantejats del seu negoci.
La rebuda i inici del programa es va fer a les instal·lació de l’Enològica de Vilafranca per part del regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort.

Participar-hi permet a les empreses treballar per la seva reactivació o creixement. També ofereix formació a la carta i acompanyament personalitzat que es pot allargar fins a 6 mesos. I es dota les empreses d’un banc d’eines, recursos i documentació de suport personalitzats segons les seves necessitats. En la primera edició del programa hi van participar 14 empreses del territori que van treballar temes relacionats amb l’optimització millor dels recursos del negoci, la posada en marxa de noves línies de negoci o la fidelització de clients.

Les valoracions fetes pels participants van ser molt positives. Les empreses van destacar els nous aprenentatges que s’ofereixen.

El programa inclou formació on line per aprendre la metodologia Lean Startup i l’acompanyament d’un mentor durant 6 mesos que ajuda a assolir el repte plantejat.
EL programa està 100% subvencionat per la Diputació i l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: