Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú obre primàries per escollir el cap de llista de cara a les municipals

Fins al 17 de maig, qualsevol persona pot presentar candidatures per participar a les primàries de Vilafranca en Comú, i a partir del 18 ho poden fer les persones inscrites a VeC.

La novetat és que es pot presentar qualsevol persona, no només les inscrites al partit, sinó també tots els ciutadans i ciutadanes que tinguin qualsevol tipus de relació amb la vila, sempre i quan especifiquin una certa proximitat amb les idees de la formació. La diferència és que les persones no vinculades a VeC necessitaran 20 avals, i les que ja estan inscrites en necessitaran 10.

El període per presentar les candidatures ja és obert, i fins el 17 de maig ho pot fer qualsevol persona interessada. Les persones inscrites a VeC podran presentar les seves candidatures a partir del 18 fins el 20 de maig. Del 21 al 27 de maig es podrà votar virtualment per la web, i serà un procés obert per tots els vilafranquins i vilafranquines, sempre i quan siguin majors de 16 anys. També es donarà la oportunitat de votar de manera presencial del 24 al 26 de maig al local de VeC, al carrer Sant Pere.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: