Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca acull dissabte ‘Catalunya Summit’, el primer congrés d’emprenedoria per a joves

Vilafranca acull dissabte ‘Catalunya Summit’, el primer congrés d’emprenedoria per a joves

Es tracta d’una jornada adreçada a joves amb idees i ganes d’emprendre que estiguin interessats en tenir un major coneixement sobre emprenedoria, innovació i esperit empresarial.

L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca i per Tandenn, una associació sense ànim de lucre que promou l’emprenedoria local com a catalitzador econòmic. Aquesta primera edició tindrà lloc durant tot el dissabte 7 de maig entre el Fòrum Berger Balaguer i l’Enològica. S’hi espera la participació de fins a 250 futurs emprenedors i emprenedores procedents d’arreu de Catalunya que prendran part en els tallers i conferències impartits per referents del món empresarial i de la innovació de la talla de Núria Salán, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, i Xavier Verdaguer, fundador d’Imagine Creativity Center.

La jornada s’ha organitzat en sessions i dinàmiques que es faran de forma simultània perquè els assistents triïn segons els seus interessos i motivacions. Els joves podran participar en 5 sessions destinades a startups i emprenedoria, 5 sessions sobre innovació i 5 tallers de metodologies i tendències. Les diferents activitats i ponències estan estructurades de manera que cada participant es pugui fer el seu programa a mida segons els seus interessos per aprofitar al màxim el temps i preguntar directament als ponents.

El Catalunya Summit s’adreça principalment al col·lectiu entre els 15 i els 25 anys, però no hi ha límit d’edat. El límit d’inscripcions s’estableix en 250 participants i amb un preu simbòlic de 5€.

Tota la informació i inscripcions es pot trobar al web www.catalunyasummit.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: