Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Trobada de la Societat Catalana d’Otorrinolaringologia i Patologia Cèrvico-Facial a Vilafranca

Vilafranca ha acollit la Jornada de la Reunió Forana de la Societat Catalana d’Otorrinolaringologia i Patologia Cèrvico-Facial

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf, juntament amb la Societat Catalana d’Otorrinolaringologia i Patologia Cèrvico-Facial, celebrava al Fòrum Berger Balaguer la Jornada de la Reunió Forana aquest dissabte. Una jornada dirigida a professionals de la salut per compartir experiències, casos, resultats, recerca i innovacions.

Anna Albertí, cap de servei d’Otorrinolaringologia i Cirurgia Maxil·lofacial al Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, explica l’objectiu d’aquestes jornades foranes.

Les reunions foranes es celebren anualment en una població de Catalunya descentralitzant les reunions de Barcelona i, després de 2 anys ajornant-se a causa de la pandèmia, s’ha pogut dur a terme a Vilafranca del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: