Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tres nous agents s’incorporen a la Policia Local de Vilafranca

Tres nous agents s’incorporen a la Policia Local de Vilafranca

En el mateix acte també s’ha volgut felicitar un agent que ha ascendit a caporal, tres caporals que han ascendit a sergents i un sergent que ha ascendit a sotsinspector.

Aquest matí el tinent d’alcalde de Serveis Centrals i Hisenda, Aureli Ruiz, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, acompanyats per l’inspector en cap de la Policia Local de Vilafranca, Albert Romero, han donat la benvinguda a la Casa de la Vila a tres nous agents que recentment s’han incorporat a la plantilla policial després de superar els processos selectius corresponents.
Tots ells han superat les proves d’oposició i alguns d’ells realitzaran properament cursos a l’Escola de Policia de Catalunya. Segons explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, amb aquestes noves incorporacions, la Policia Local de Vilafranca arriba a 63 efectius i properament es preveu una nova ampliació ‘per donar un millor servei en la línia que demana la ciutadania d’incrementar efectius per fer front a les tasques que té encomanades la Policia Local en els àmbits de seguretat ciutadana, trànsit i policia de proximitat’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: