Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torna ‘Accelera el Creixement’, adreçat a impulsar pimes amb alt potencial de creixement

Torna ‘Accelera el Creixement’, adreçat a impulsar pimes amb alt potencial de creixement

Es tracta de l’onzena edició d’aquest programa, que pretén oferir eines a les PIMES per tal d’adaptar-se a les noves necessitats després dels 2 anys de pandèmia.

Es tracta d’un programa promogut per la Diputació i PIMEC, on el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i el Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal participen com agents de referència del programa per a les empreses del territori interessades a participar.

L’objectiu d’aquest programa és ajudar les empreses participants a impulsar el seu creixement mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell. En aquesta edició, davant les dificultats a què s’han enfrontat les empreses en els darrers dos anys, el programa s’ha reorientat i adaptat per ajudar les PIMES. És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització i l’organització empresarial, adaptades al nou context, així com una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

Les empreses interessades a participar en el programa poden rebre més informació i presentar les seves candidatures fins al 7 de juny al Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i al Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal o mitjançant la web del programa http://acceleraelcreixement.com/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: