Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Porta seguirà un any més al capdavant de la banqueta del Patí Vilafranca

L’entrenador vendrellenc iniciarà així la seva quarta temporada al club, des de la seva arribada al desembre de 2019

Aquest dimarts el Club Patí Vilafranca confirmava la continuïtat de Toni Porta com a entrenador del primer equip per una temporada més, com a mínim fins la finalització de la temporada 2022/23. Porta, que va iniciar la seva etapa a Vilafranca el 3 de desembre de 2019, substituint Sergi Punset, viurà així la seva tercera temporada completa a l’entitat, sumat al mig curs que va entrenar durant la campanya 19/20, quan es va incorporar.

En la roda de premsa en què es va comunicar la notícia, celebrada a la Poliesportiva, l’entrenador comentava que ha estat “una decisió fàcil” i afirmava que l’objectiu serà “seguir lluitant per tornar a l’OKLliga, un premi que el club mereix per història i estructura”. Des de l’entitat, satisfacció per poder continuar aquesta etapa plegats. Tant Quim Vázquez i Fede Insenser, president i vicepresident respectivament, remarcaven la feina feta fins ara i desitjaven la continuitat de Toni Porta “molts anys més”.

Des de l’arribada de Porta, l’equip s’ha mantingut sempre en les primeres posicions de la lliga, fregant el somni de retornar a l’OKLliga. La seva primera temporada va coincidir amb l’esclat de la pandèmia i el final abrupte de la lliga, amb l’equip a només un punt de l’ascens. A més el curs passat, el Patí es va quedar a les portes de l’ascens, al caure en el playoff contra el Palafrugell.

Al currículum del preparador vendrellenc, advocat de professió, també figura una etapa al capdavant del CP Vilanova. Un home format al CE Vendrell, on va ser jugador fins al 2007 i entrenador de la base portant equips com l’infantil, el juvenil i el junior, així com també el segona i primera catalana.

La notícia, doncs, és que tindrem, com a mínim, un any més de Toni Porta a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: