Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sortejats els encreuaments de la fase prèvia de la Copa Ràdio Vilafranca

Molanta – Can Cartró i Sant Sadurní – Hortonenc seran els partits inaugurals de la Copa, aquest cap de setmana. El proper, torn pel Quintinenc – Gelida, i el Sant Pau – Martinenca

Aquest cap de setmana el camp de futbol de l’Espirall viurà el tret de sortida d’una nova edició de la Copa Ràdio Vilafranca, amb els primers partits de la fase prèvia, que disputen els 8 millors equips penedesencs de la Quarta Catalana.

Els duels de la primera fase són els següents: el partit inaugural entre Molanta i Can Cartró, dissabte, a les 16:30h. El segon partit d’aquest cap de setmana entre Sant Sadurní i Hortonenc, serà diumenge, a les 19h.

Els segons partits d’aquesta primera fase es diputaran el proper cap de setmana, el dissabte, 4 de juny. Obrirà la jornada, a les 17h, el Quintinenc – Gelida, i a les 19h, el Sant Pau – Martinenca, serà l’últim partit de la primera fase, que es disputarà íntegrament a l’Espirall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: