Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reunió entre Freixenet i sindicats i associacions de pagesos per reactivar el mercat del cava

Grup Freixenet ha reiterat en aquesta presa de contacte la seva voluntat de continuar dins de la DO Cava i potenciar el sector per tractar d’incrementar les vendes

Grup Freixenet i representants d’Unió de Pagesos, de l’Associació de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya i de l’Associació de Viticultors del Penedès han mantingut una reunió per a debatre la situació actual del sector del cava i posar damunt la taula les estratègies per a reactivar-ne el mercat.

La companyia ha reiterat en aquesta presa de contacte la seva voluntat de mantenir-se a la DO Cava i de treballar conjuntament amb els sindicats i associacions per posar en valor tots els segments del cava. Grup Freixenet ha volgut aclarir que en cap moment no s’han plantejat sortir de la DO, sino que el seu objectiu és treballar amb totes les parts implicades pel bé comú de la cadena de producció.

Les dues parts han coincidit en el fet que el cava ha de potenciar les vendes per créixer i posar en valor tots els segments del sector amb el màxim respecte a la qualitat del producte. Igualment, han fet palesa la necessitat d’incrementar la rendibilitat econòmica de la vinya com a factor determinant per la sostenibilitat dels viticultors de la DO Cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: