Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Òmnium reprograma per aquest dissabte el seu concert del 50è aniversari

Òmnium reprograma per aquest dissabte el seu concert del 50è aniversari

Es tracta del concert que s’havia programat per Sant Jordi, i que es va suspendre per la pluja. Aquest dissabte es reprograma amb els mateixos protagonistes, ‘Bandau’ i ‘A pressio!’.

Es tracta d’un acte musical amb dos conjunts, adreçat a tota la vila, molt especialment a la gent jove, però que a la vegada en poden gaudir persones de totes les edats pel tipus de música que es tracta. Es tracta del concert que l’entitat havia programat per Sant Jordi per celebrar els seus 50 anys a Vilafranca.

L’acte començarà a les 10 de la nit davant del Palau Baltà amb l’actuació del grup ‘A pressió!’. La seva música està influenciada pels grups catalans que sonen en l’actualitat, amb un repertori des de versions fins a cançons pròpies en diversos estils. La seva filosofia és que la gent xali del concert des del primer minut fins que s’acaba la darrera nota.

Tot seguit serà el torn de ‘Bandau’, que ja han actuat diversos cops a la vila amb un directe molt potent. El grup penedesenc porta als escenaris la memòria de la nova cançó i els 16 jutges, fent així un homenatge a totes aquelles que varen atrevir-se a fer front al règim i les conseqüències que això portava. Un directe per valorar d’on som i d’on venim. En aquest concert de Sant Jordi faran també la presentació del seu nou disc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: