Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Montse Romagosa és la candidata de Vilafranca en Comú

Vilafranca en Comú ha presentat aquest dilluns a la tarda a l’actual regidora, Montse Romagosa, com a candidata a l’alcaldia a les properes eleccions municipals.

El nom de Romagosa ha sortit després d’un procés de primàries en les quals només s’ha presentat la seva candidatura. Han votat 141 persones, de les quals 93 estan inscrites al partit i 48 no. Romagosa assenyala que vol confeccionar una llista ben diversa.

El president de Vilafranca en Comú, Ramon Arnabat, comenta que estan contents perquè hagi estat Romagosa la candidata però reconeix que els hi hauria agradat que es presentés més gent a les primàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: