Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Momi Maiga presenta el seu disc ‘Nio’ aquest divendres a l’Auditori Municipal

Momi Maiga presenta el seu disc ‘Nio’ aquest divendres a l’Auditori Municipal

El cantant i compositor senegalès Momi Maiga, virtuós de la kora, actua aquest divendres a les 20h a l’Auditori.

El cantant i compositor senegalès Momi Maiga, virtuós de la kora, actua aquest divendres a les 20h a l’Auditori Municipal de Vilafranca junt amb amb el reconegut percussionista Aleix Tobias, amb Marçal Ayats al violoncel i amb Carlos Montfort al violí.

‘Nio’ significa ànima en mandinka, la llengua natal del jove músic, cantant i compositor senegalès. El contingut del disc constitueix un diàleg entre cultures. Momi Maiga presenta un disc ple de fusió que ofereix ritmes tan diversos com la buleria o el jazz i estableix un diàleg constat entre cultures.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: