Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’escola de teatre i cant del Casal ‘Artèria’ porta a escena 9 obres teatrals de final de curs

L’escola de teatre i cant del Casal ‘Artèria’ porta a escena 9 obres teatrals de final de curs

Artèria ha fet un pas més en el seu procés de consolidació, construint fins a nou propostes escèniques on l’alumnat hi mostrarà el seu talent i tècnica vocal o teatral.

Aquest curs l’escola de cant i teatre del Casal ha fet un pas més en el seu procés de consolidació, construint fins a 9 propostes escèniques on l’alumnat hi mostrarà el seu talent i tècnica vocal o teatral.

Un repte que ocuparà tres dies. S’iniciarà el 29 de maig amb ‘Vocal Show’. Un espectacle proposat del professor de cant Ian Garcia, i que teixeix una aliança entre l’escola Artèria i l’escola de formació artística Sing Your Dreams. L’espectacle començarà a les 12 del migdia amb els alumnes de Vilafranca, i a la tarda actuaran els de les escoles de Barcelona i Calafell.

La segona de les propostes tindrà lloc dissabte 11 de juny a 2/4 de 8 del vespre, i serà l’espectacle ‘Fashion Feeling Music’, proposta del professor Mario Larrubia. Un espectacle contemporani, revisat des de la seva estrena el 1999, en què la moda, els sentiments i la música es relacionen, es fusionen i es retroalimenten per recrear una dissecció del comportament humà d’avui en dia.

Per acabar amb els espectacles de l’escola, diumenge 12 de juny a les 7 de la tarda, es duran a escena de forma consecutiva set obres emmarcades sota el títol ‘La veu del teatre’, una mostra dirigida pel professor Marc Martí i que comprèn diferents grups des d’infants a adults.

Les entrades es poden adquirir a la pàgina web del Teatre Casal www.teatrecasal.com, a taquilla abans de l’espectacle o a les oficines de l’entitat els dies laborables a la tarda

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: