Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Fires de Maig tornen aquest 2022 amb més força i amb el lema ‘Il·lusiona’t’

Després de 2 anys en que les Fires han estat virtuals el 2020 i diversos actes durant el mes de maig el 2021, enguany es recupera el format habitual amb la participació de 115 expositors.

Aquest dimecres al matí s’ha presentat les Fires que a partir del divendres 13 de maig tornaran a omplir d’activitat el recinte firal de la zona esportiva. Després de dos anys en que a causa de les restriccions per la pandèmia es van haver de fer unes fires amb format virtual o semi presencial, aquest 2022 es recupera la normalitat i per tant els expositors i el públic podran tornar a interactuar durant el cap de setmana de Fires.

L’alcalde Pere Regull destacava aquesta recuperació de les presencialitat que és un dels al·licients de les Fires, al costat de mostrar l’oferta de productes de les empreses del territori.

Les Fires acolliran enguany unes 115 empreses, de les quals un 68% són de Vilafranca; i un 86% del territori de la Vegueria. Més del 70% repeteixen de la darrera edició del 2019. Per sectors, el 41% són de comerç i serveis, un 28% de l’automoció i un 12% de maquinària agrícola.

En aquest sentit, un dels membres de la Comissió de Fires explicava que ha crescut el nombre d’expositors en aquest sector. Max Margalef apuntava també que serà un bon moment per poder veure per primer cop tractors de vinya amb motoritzacions més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient, que fins ara només es trobaven amb vehicles més grans. En una zona com el Penedès, que acull el major nombre d’hectàrees de cultiu ecològic, calia poder utilitzar tractors més respectuosos amb el medi.

Les Fires s’iniciaran el dia 13 amb la conferència inaugural a l’Auditori Municipal i la posterior inauguració oficial.

Al llarg del cap de setmana els 17.000 metres quadrats del recinte firal s’ompliran d’expositors per mostrar als visitants les seves propostes en automoció, maquinària agrícola, comerç, serveis, vi i gastronomia i teixit associatiu de Vilafranca i comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: