Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Fires de Maig arrenquen amb la il·lusió de recuperar la normalitat

L’alcalde ha destacat durant la inauguració les ganes de tornar a la normalitat després dels anys de pandèmia. També ha remarcat el fet que un 80% dels expositors són de l’Alt Penedès.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha inaugurat aquest matí les Fires de Maig 2022. Acompanyat de membres de la Comissió de Fires, de regidors del consistori i alcaldes d’altres municipis, ha estat l’encarregat de tallar la cinta inaugural.

Tot seguit ha visitat els diferents expositors i estands del recinte. L’objectiu que persegueixen les Fires de Maig és esdevenir un aparador on empreses de diferents sectors puguin oferir els seus productes i serveis presentant, any rere any, les seves novetats a la població de Vilafranca i de la comarca, però també d’altres zones properes.

L’alcalde ha destacat les ganes de tornar a la normalitat després dels anys de pandèmia. També ha remarcat el fet que un 80% dels expositors són de l’Alt Penedès.

Les fires tenen el propòsit de convertir-se en un esdeveniment que serveixi com a mitjà de promoció i consolidació per a les empreses del territori en sectors com l’automoció, el comerç, els serveis, l’alimentació, la maquinària agrícola i també per a organismes i entitats que vulguin tenir presència com a expositors. Alguns s’estrenaven en aquesta edició de les fires. És el cas d’Euronics Vabenic, com explica el seu propietari, Jordi Bertran.

També és el primer cop per a la cooperativa Garbet. Ho explica el seu gerent, David Hugas.

A l’espai exterior, hi trobem veterans de les fires com el grup cooperatiu Entrem, que ofereix diversos serveis i insereix laboralment persones amb trastorn mental o en risc d’exclusió. Al seu estand hi havia ganes de retrobar-se amb la gent. Elisabeth Olivé n’és la directora de Comunicació.

Un altre dels expositors és la Societat la Principal El Casal, que enguany, a més de conduir l’Espai Juga Fira, amb tallers per als més menuts, té un estand amb una intervenció artística molt peculiar.

Els administradors de la festa major de Vilafranca tampoc han deixat passar l’oportunitat de ser presents a les fires per a portar-hi tots els seus productes de merxandatge.

A les fires també hi ha l’Espai Demo, on les empreses poden presentar i fer demostracions als visitants. Finalment, a la Plaça del Vi, es poden degustar els vins i escumosos del territori i de la DO Penedès i altres productes de proximitat.

Les fires de maig compten enguany 114 expositors. Un 70% repeteixen respecte l’edició del 2019, abans de la pandèmia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: