Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Xarxa acomiada la temporada amb l’espectacle ‘Tupinamburga i el món màgic de les plantes’

La Xarxa acomiada la temporada amb l’espectacle ‘Tupinamburga i el món màgic de les plantes’

Estrena de l’espectacle familiar de proximitat ‘Tupinamburga i el món màgic de les plantes’ de la companyia Lletres Màgiques adaptant el llibre de la Roser Serra ‘Tupinamburga, la remeiera’

Aquest diumenge 8 de maig, la Xarxa de Vilafranca acomiadarà la temporada de teatre familiar 2021-2022 amb un espectacle local, de la companyia Lletres Màgiques. La Roser Serra, la Clara Cols i en Toni Regueiro han fet una adaptació teatral del llibre ‘Tupinamburga, la remeiera’ de la Roser Serra i l’estrenaran aquest diumenge a Cal Bolet per acomiadar la temporada de la Xarxa de Vilafranca.

El follet Joan i la remeiera Tupinamburga ens faran descobrir el món de les plantes remeieres. Cal parar l’orella per captar amb el cor els consells que ens donaran i que al llarg dels segles han enriquit el saber que ens dona la natura.

Al llarg del camí trobarem nous amics que ens ensenyaran les plantes que es troben a la muntanya, per a què s’utilitzen i algun dels seus secrets. I així coneixerem alguns personatges de la tradició popular com ara follets, nimfes, fades, mags, bruixes bones o sàtirs.

L’espectacle està recomanat a partir de 5 anys i té una durada de 50 minuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: