Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana de la gent gran torna amb ganes de celebració després de dues edicions en blanc

Aquests dies s’està celebrant la 18a Setmana de la Gent Gran de Vilafranca – Festa de l’Envelliment Actiu amb diversos actes.

És una celebració especial perquè arriba després de dues edicions en blanc a causa del coronavirus i, per tant, s’està encarant amb moltes ganes de recuperar el contacte.

Aquest dimarts, a la pista coberta de l’escola Pau Boada, tenia lloc una exhibició de balls en línia protagonitzada pels grups dels Casals Municipals d’Avis. Era una activitat més d’un programa ampli que vol mostrar com les persones grans poden tenir un envelliment actiu i dur una vida plena.
La setmana de la gent gran és una manera de retre homenatge a aquest col·lectiu, als seus cuidadors i familiars i als treballadors i treballadores de les residències. Però també és una forma de mostrar el compromís de l’Ajuntament de Vilafranca amb la seva gent gran.

També en el marc de la setmana de la gent gran, aquest dimecres es va fer al saló de plens de la Casa de la Vila un homenatge a la parella formada per Antoni Valls i Assumpció Balaguer pels seus 50 anys de matrimoni.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull explicava que cada cop hi ha menys parelles que arriben a complir les noces d’or.

L’activitat de la setmana de la gent gran continua amb una nova exhibició de balls en línia, la representació de l’obra Don Joan Tenorio, per part del grup Teatre Gran de Vilafranca, l’arrossada intergeneracional avis-néts a l’Espai Muntanya de Sant Jaume i la sarsuela ‘Cançó d’amor i de guerra’, que tancarà el programa diumenge a l’auditori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: