Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La propera setmana s’obren les preinscripcions per a la Festa Major dels Petits de Vilafranca

Del 19 al 29 de maig es poden fer les inscripcions dels nens i nenes que vulguin participar en els balls de la Festa Major dels Petits de Vilafranca.

El proper dijous 19 de maig s’obren les preinscripcions per participar a la Festa Major dels Petits de Vilafranca. Enguany s’ofereixen un total de 350 places en els 16 balls que hi tenen representació. Els infants també tenen opció de formar part dels Falcons i de les colles castelleres infantils, per a les quals no hi ha un límit de places. En aquest cas, cal posar-se en contacte directament amb cada colla.

Tindran prioritat per participar a la Festa Major dels Petits els infants empadronats a Vilafranca o bé que ho estigui com a mínim el pare o la mare o el tutor o tutora legal. Les nenes i els nens d’altres municipis podran inscriure’s un cop ho hagin fet els de Vilafranca i partir del resultat del sorteig que definirà els horaris.

El període de preinscripció serà del 19 al 29 de maig. El tràmit es podrà fer en línia a través de www.vilafranca.cat donant-se d’alta de l’IdCAT Mòbil. Les persones que tinguin dificultats per utilitzar els canals telemàtics poden adreçar-se al Servei de Cultura, a l’Escorxador de dilluns a divendres, de 5 a 7 de la tarda.

Per participar a la Festa Major dels Petits serà imprescindible no faltar a més del 25% dels assaigs que realitza el ball i cenyir-se als mínims d’edat i als barems físics establerts a la graella que es pot consultar als fulletons informatius.

Per a més informació cal adreçar-se al Servei de Cultura o bé consultar les webs: www.vilafranca.cat , www.cultura.vilafranca.cat i www.festamajorvilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: