Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Capella de Sant Joan acollirà un espectacle de música, poesia i dibuix

L’espectacle es presenta aquest proper dissabte a les set de la tarda en el marc de l’exposició Gent Nostra.

La proposta fusiona poesia, música i dibuix projectat, sobre el tema de l’alzheimer amb el títol de Postals presents per a una mare absent. Els artistes són l’ Elisenda Duocastella al piano, Toni Ortiz als dibuixos amb sorra i els poemes de Pep Garcia. És una activitat organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, en el marc de l’exposició Gent Nostra i és una mirada escènica i poètica sobre l’Alzheimer, basada en el llibre de Pep Garcia, que porta el mateix títol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: