Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 4a Quinzena de l’Economia Social i Solidària estendrà els valors cooperatius

El proper dilluns arrenca la Quinzena de l’Economia Social i Solidària, programa que organitza cada any Coopsetània, l’Ateneu Cooperatiu de les comarques de l’Alt i Baix Penedès, l’Anoia i el Garraf.

La iniciativa té per objectiu donar a conèixer els serveis i recursos de l’Ateneu i estendre l’economia social i el cooperativisme pel territori, a la vegada que teixeix xarxa i posa en contactes diverses entitats i projectes relacionades amb l’economia social.

Per primera vegada s’inclouen les comarques de l’Anoia i el Baix Penedès, que fins ara formaven part dels ateneus de Catalunya Central i Camp de Tarragona. Així doncs, Coopsetània és, a partir d’aquest 2022, l’ateneu cooperatiu de referència per a una vuitantena de municipis de la Vegueria. Tindrà lloc entre el 30 de maig i el 12 de juny amb una trentena d’activitats que es duran a terme a les quatre comarques per apropar els valors de l’Economia Social a les persones, administracions i entitats.

Hi haurà també activitats relacionades amb la intercooperació, la naturalesa i l’ecologia, les cures, la cultura i la sostenibilitat de l’economia social, entre altres. Tots els actes són gratuïts, i es poden consultar a l’agenda de la pàgina web coopsetania.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: