Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Guanyar el Taradell i que el Sant Cugat no perdi, requisits del Patí per jugar el playoff

Un factor fonamental de cara a dissabte serà l’ambient a la Poliesportiva. Dissabte, a partir de les 8 del vespre, Patí Vilafranca – Taradell: tot o res, en la lluita per pujar a l’OKLliga

L’OKLliga Plata arriba al final aquest cap de setmana amb una lluita oberta per l’ascens i 5 equips involucrats al grup sud. Especialment dura és la disputa pel segon lloc amb 4 equips optant a una única plaça. Amb la més que probable primera posició pel Sant Cugat, que pujaria directe, Alpicat, Taradell, Shum i Patí Vilafranca es jugaran ser segons i endur-se el bitllet per disputar el playoff d’ascens a l’OKLliga.

Els vilafranquins se la juguen contra el Taradell a la Poliesportiva aquest dissabte a les 8 del vespre, en un partit absolutament decisiu de cara a les opcions d’ascens del Patí. La primera condició per assolir el playoff és guanyar. No queda altra. Però no serà suficient, ja que també haurà d’anar acompanyada d’una victòria o un empat del Sant Cugat contra el SHUM.

Un equip que ja està acostumat a jugar partits decisius i arribar a finals ajustats. Un exemple és la mateixa final de Copa Princesa d’enguany, o l’última jornada de lliga de la temporada passada, en què els vilafranquins necessitaven guanyar per jugar la promoció d’ascens o pujar directes.

Pel Patí, la derrota de la setmana passada contra l’Alpicat no ha canviat l’objectiu de cara a aquesta darrera jornada: cal passar pàgina i guanyar sí o sí.

5 equips s’ho juguen en l’última jornada. Al Sant Cugat – SHUM, tot de cara per l’ascens directe dels locals: només una victòria per més de dos gols i una punxada del Taradell donaria l’ascens directe als de Maçanet. Alhora, Patí Vilafranca – Taradell es jugaran ser segons; per fer-ho, hauran de guanyar i que no guanyi el SHUM.

Més difícil per l’Alpicat, 5è a 2 punts del playoff i que per ser segon hauria de guanyar a la pista de l’Olot, que el Sant Cugat guanyi i que es doni un empat entre Patí Vilafranca i Taradell.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: