Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gabriel Villares i Arnau Ribas, primers noms confirmats pel Patí Vilafranca d’OKLliga

Gabriel Villares i Arnau Ribas, dos dels jugadors més destacats de l’equip durant l’any de l’ascens, continuaran al Patí la temporada vinent, a l’OKLliga.

Pocs dies després de la celebració de l’ascens a l’OKLliga, el Patí Vilafranca ha confirmat la primera renovació de cara a la propera temporada. Es tracta de Gabriel Villares, un dels noms propis d’aquest equip durant aquesta temporada i que allargarà la seva estada a Vilafranca per cinquè any consecutiu.

Villares, de 26 anys, va arribar al Patí al maig de 2018. Des d’aleshores ha defensat els colors del Vilafranca durant quatre temporades, en que l’entitat lluitava per l’objectiu assolit dissabte.

Aquesta notícia de renovació és només la primera de les que tindran lloc en els propers mesos, pel que fa a la confecció de la plantilla de la temporada 2022/23. A hores d’ara, amb les baixes confirmades de David Arellano amb motiu de la seva retirada, i la de Xavi Aragonès, que posarà rumb al Lleida.

D’altra banda, l’entitat també confirmava la continuitat d’un altre jugador, es tracta d’Arnau Ribas, que continuarà seguirà l’any que ve amb el Patí Vilafranca a OKLliga. Una renovació que el club confirmava aquest dimarts al migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: