Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es reprèn la Shopping Night del Centre Vila

Després de dos anys aturats per la pandèmia els comerciants vilafranquins han reprès la celebració amb total normalitat

Les botigues han obert fins les dotze de la nit, amb descomptes i promocions sota l’objectiu d’incentivar el comerç del centre.

La vuitena edició de la festa nocturna del comerç ha comptat amb activitats per a tots els públics, amb tallers per als més petits, música en directe als carrers de Sant Joan, la Font, Parellada, els Ferrers, Indústria, plaça Llorens i Barba, i plaça de la Constitució.

El Centre Vila ha organitzat també tastos de menjar, vins i caves al seu estand i tastets pels carrers del centre. Les botigues han estat les protagonistes i han apropat diverses activitats a la ciutadania. Com cada any, s’ha celebrat amb èxit una desfilada a la Plaça de la Vila amb la participació de de 24 botigues i un centenar de models.

Com ja és habitual, la cita de la Shopping Night ha anat acompanyada del concurs de decoració de carrers, enguany sota el lema El comerç també recicla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: