Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC veu manca de planificació del govern en la finalització de la concessió de les zones blaves

Consideren que s’hauria d’haver previst una alternativa per aplicar-la al dia següent, i demanen que el pla d’aparcaments anunciat pel govern vagi lligat al pla de mobilitat pendent d’aprovació.

Els republicans han recordat que des de fa 15 anys se sabia que el 21 d’abril de 2022 acabava aquesta concessió, i en tot aquest temps no s’ha previst una alternativa al model d’aparcament a Vilafranca que fes possible la seva aplicació ja el dia 22. Ara hi ha un període d’impàs, que el portaveu d’ERC Pere Sàbat qualifica d’improvisat ja que o no es regula l’aparcament o es fa amb el sistema de rellotges que s’ha esgotat en poc temps, demostrant aquesta poca previsió.

De cara a final d’any, segons ha avançat el govern, hi haurà un pla d’aparcaments que des d’ERC qualifiquen ja d’insuficient. Apunten que caldrien més aparcaments dissuasius a l’entorn de la vila, apostar també per uns preus més reduïts per a qui utilitzi el transport públic per anar cap a Barcelona, i impulsar les zones verdes d’aparcament per a ús prioritari dels veïns en diversos espais de Vilafranca.

Finalment Sàbat recordava també que aquest pla d’aparcaments ha d’anar lligat al Pla de Mobilitat, que encara està també pendent d’aprovació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: