Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots descarreguen el 3 i el 4 de 7 a Sant Feliu de Llobregat

Aquest diumenge, i dins els actes de les festes de la primavera a Sant Feliu els Xicots van tornar a enfilar-se als 7 pisos tot preparant ja l’actuació de Fires de Maig a Vilafranca aquest diumenge.

En primera ronda van descarregar de forma segura el segon 3 de 7 de la temporada. A diferència del de Sant Jordi, aquest es va completar amb una canalla nova que es va mostrar segura i que va agafant rodatge i experiència. En segona ronda van fer el 4 de 7, amb unes mides que no van ser del tot perfectes, però que van saber completar sense cap complicació. Per completar la ronda de castells van fer el 3 de 6 amb l’agulla, i van cloure l’actuació amb dos pilars de 4 simultanis.

Van actuar al seu costat, la colla amfitriona, els Castellers de Sant Feliu, i dues colles més, els Castellers de Terrassa i els Castellers de Castelldefels. Els de Terrassa van fer el 3 de 7, i castells de sis i mig, i els amfitrions i els grocs de Castelldefels van fer una bona diada de castells de sis i mig, tots descarregats i en una diada força àgil.

Els Xicots continuen aquesta setmana amb l’intens mes de maig previst, que el proper diumenge dia 15 de maig els portarà a la Diada de Fires de Maig a Vilafranca, on si els assajos i el volum de castellers i castellers és suficient, es podrien plantejar fer el primer castell de set i mig de la temporada, que segurament podria ser el 5 de 7. Aquell dia, després de l’actuació castellera, la colla ofereix als membres i simpatitzants la possibilitat de dinar a Cal Noi-Noi una fideuà popular acompanyada de festa musical.

Els tiquets es poden adquirir ja al local dels Xicots, Cal Noi-Noi, al preu de 6 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: