Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca estrenen el 5d7 a la diada de Joan Sol

Els Xicots han actuat a casa aquest cap de setmana a la diada de Joan Sol, en la qual han estrenat el seu primer 5d7.

A la primera ronda els de vermell han descarregat un 3d7 sòlid i serè, i a segona ronda han completat el seu primer 5d7 de la temporada, un castell que havia d’arribar la setmana passada, per Fires de Maig, però que es va haver de retrassar per baixes d’última hora a la canalla. En tercera ronda, després d’un intent desmuntat de 4d7, l’han descarregat. Per cloure la diada, els Xicots de Vilafranca han completat tres pilars de quatre.

L’actuació ha estat davant el local de Cal Noi Noi, a la Plaça Milà i Fontanals, i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han estat la colla convidada en una actuació en homenatge a Joan Sol, i en memòria a tots els qui van lluitar pels castells en l’època de la postguerra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: