Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds han estrenat dels primers 4 de 8 amb l’agulla i pilar de sis de la temporada

Els Castellers de Vilafranca comencen a petjar l’accelerador i han completat una gran diada aquest diumenge al migdia en l’aniversari dels Castellers de Sants.

Els Castellers de Vilafranca comencen a petjar l’accelerador i han completat una gran diada aquest diumenge al migdia en l’aniversari dels Castellers de Sants, i just una setmana abans de la diada de Fires de Maig en la que pretenen estrenar castell de nou. De sortida han descarregat el 3 de 8 i a la segona ronda han completat el primer 4 de 8 amb agulla de la temporada.

En tercera ronda han descarregat el 4 de 8 i a la ronda de pilars els vilafranquins han tornat a mostrar les ganes que tenen de recuperar castells, i ho han fet amb el primer pilar de 6 que s’ha pogut veure aquesta temporada, un pilar seriós que ha servit per a completar la millor actuació del que portem de temporada.

Els Verds pensen ja en la diada de Fires del proper diumenge en la que, potser, es podria veure el primer 3 de 9 amb folre o també la primera torre de 8 amb folre. A la mateixa diada, els Castellers de Sants han estrenat el 4 de 8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: