Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per vuit robatoris violents a establiments a Vilafranca

Agents de Vilafranca van detenir dimarts passat dos homes de 42 i 44 anys, com a presumptes autors de vuit robatoris amb violència i intimidació i dos robatoris o furt d’ús de vehicle.

La investigació es va iniciar a mitjans del mes de març quan van tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació en una benzinera a Vilafranca.
Els autors dels fets van intimidar el treballador, a l’hora de tancament, amb una navalla amb la intenció d’endur-se els diners de la caixa enregistradora i van fugir del lloc en vehicle. En poc més d’un mes, els investigadors van tenir coneixement de quatre robatoris amb violència més a benzineres i tres establiments comercials, concretament dos supermercats i un estanc, de Vilafranca. El modus operandi era sempre el mateix, dos homes, molt agressius, amenaçaven els treballadors amb una arma blanca per tal d’endur-se els diners de la caixa enregistradora. Gràcies a les gestions d’investigació i les imatges aportades per les càmeres de seguretat, els agents van aconseguir identificar els dos presumptes autors dels fets, un d’ells amb 16 antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: