Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els concerts de Marco Mezquida i Gorka Benítez clouen de forma brillant el cicle Nu

La primera edició El cicle s’ha celebrat aquesta darrera setmana en espais diversos i ha ofert concerts de jazz sense microfonia acompanyats de tastos de vins naturals.

Per això el nom de Nu per un cicle que acollia vins amb la mínima intervenció i la música tal com surt dels artistes que la produeixen. Un dels plats forts era el del pianista Marco Mezquida que actuava sol a l’auditori del Vinseum el dissabte a la nit. D’ençà que va arribar a Barcelona fa prop de 15 anys, Mezquida ha visitat Vilafranca i el Penedès en diverses ocasions, però mai ell sol a l’escenari. Especialment dotat per a l’expressió artística, el pianista menorquí ofereix interpretacions úniques, fins i tot irrepetibles, perquè destaca en la improvisació lliure.
I el cicle es va cloure aquest diumenge amb el concert de Gorka Benítez, acompanyat de Dani Pérez, a la guitarra i David Xirgu a la bateria.
Benítez feia força temps que no visitava Vilafranca, tot i que al Penedès i té molts amics.
Així com el pati de l’Escorxador, el nou festival del Jazz Club va estrenat alguns espais nous com a escenaris.
Per tot plegat, des de l’organització en fan un balanç positiu d’aquest nou festival de música a Vilafranca.
A cada concert s’ha fet també un tasta de vins singulars. Per acabar el cicle aquest diumenge es tastaven vins naturals de Can-vi .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: