Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca porten castells de 8 a Baó, amb motiu de la trobada Identi’cat

Els de Cal Figarot han tornat a viatjar després de dos anys de pandèmia, i en aquest cas van fer diverses actuacions en poblacions com Baó, o Elna.

Aquest cap de setmana els Verds actuaven a la Catalunya Nord, a la població de Baó i en motiu del Xxè aniversari de la primera trobada Identi’cat. De fet ha estat el primer dels viatges d’aquesta temporada, i la represa també d’aquestes activitats després dels dos anys de pandèmia.

A la plaça de l’Església de Baó, i acompanyats dels Castellers de Barcelona i els Castellers del Riberal, els vilafranquins van fer una bona actuació diumenge al matí.

Després d’un pilar de 5 d’entrada, els de Cal Figarot van obrir la seva tanda de castells amb el 4 de 8 amb agulla, i van continuar descarregant el 3 de 8. Després va venir un dels moments complicats de l’actuació, amb un intent desmuntat de torre de 8 amb folre. Els Verds van continuar la seva actuació amb el 7 de 7 i van acabar tornant a descarregar el pilar de 7 amb folre.

Abans, el dissabte, els Verds van actuar a Elna on var dur a terme castells de 7. van completar el 4/7 amb agulla, el 5/7, el 3/7 i el 3/7 amb agulla.

La propera sortida prevista dels Castellers de Vilafranca serà el dissabte 11 de juny a l’Hospitalet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: