Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC presenta la segona edició del concurs Idea Vilafranca de foment de la innovació

El concurs, sorgit des del PSC de Vilafranca, busca trobar idees que millorin tota mena d’aspectes de la ciutat, des de l’urbanisme fins el medi ambient passant per la sanitat, la cultura o l’educació

Hi poden prendre part joves d’entre 16 i 35 anys d’edat que tenen de temps fins el 9 de setembre per a presentar les propostes.  La segona edició del concurs augmenta el nivell econòmic de les beques per als guanyadors amb l’objectiu d’incrementar encara més la participació.

El projecte guanyador s’endurà 1.500 euros i el segon, 750 euros, xifres superiors a les de l’any passat gràcies, també, a la implicació de l’empresa DPR Automatismos. Des del PSC de Vilafranca es valora molt el fet de poder tirar endavant un projecte d’aquestes característiques que, a més, implica als més joves de la vila.

En l’edició d’enguany es tornarà a premiar una iniciativa local d’impacte social i el guardó per al guanyador del primer premi el dissenyarà i elaborarà el joier vilafranquí, Enric Montal. El jurat farà públic els diferents projectes guanyadors el 9 d’octubre i el 27 del mateix mes s’organitzarà la gala d’entrega de premis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: